zondag 18 augustus 2013

Voor de volledigheid.....


....nog even een foto van de tekststicker op de deur van de voorraadkast. Hier schreef ik er al over...nu is het echt af :-)

woensdag 14 augustus 2013

Make-over hal


Hier schreef ik al over m'n bezigheden in de hal......nu is het klusje af. 
Het was leuk om te doen en vooral om het onder je ogen te zien opknappen. 
Over het behang had ik nog niet geschreven: deze rol Eijffinger vond ik bij de kringloop voor 75 cent. Te weinig voor een hele wand, maar te mooi om er niets mee te doen. Ik heb twee banen geplakt en dat geeft toch wat kleur aan het geheel.

Het wachten is nu alleen nog op een grote tekststicker voor de deur van de voorraadkast maar die is in bestelling.

De foto's zijn misschien niet van een geweldige kwaliteit maar dat komt doordat ik tijdelijk m'n camera moet missen, deze heb ik met m'n telefoon gemaakt. 

Nu is het weer tijd voor de naaimachine :-)







zondag 11 augustus 2013

Even wat anders....


...het is dan wel rustig op m'n blog maar ik zit zeker niet stil. Het is natuurlijk nog steeds vakantie en we genieten van af en toe een dagje weg, zwembad, buiten zijn en nog veel meer. Maar tussen de bedrijven door ben ik stukje bij beetje de hal aan het opknappen. Plafond gewit, muren overgeschilderd. Vandaag begin ik met de radiator....en dan kan zo langzaamaan het leukste werkje beginnen, het herinrichten. Alle lijsten en decoratie die er al jaren hingen ga ik vervangen door nieuwe en ik heb een donker eiken tafeltje bij de kringloop op de kop getikt die inmiddels mooi wit is.....en ondertussen zijn de radertjes aan het draaien over de nieuwe najaarskleding, wat is in, wat vinden de kinderen leuk, wat is er hard nodig als kastvulling.....eerst maar eens de hal af en dan ga ik weer beginnen met het naaiwerk :-) Fijne dag!

zondag 4 augustus 2013

Pinterest

Nee, ik begin niet aan Pinterest, dat waren mijn woorden een paar maanden geleden.....niet omdat het me niet leuk leek, maar meer een kwestie van tijd, of gebrek daaraan eigenlijk......maarrrrr, ik ben overstag. Pinterest is geweldig, beter dan de bladwijzers in m'n browser die ik hiervoor altijd gebruikte, en dan meestal lang aan het zoeken was als ik iets terug wilde vinden. Wat een geweldige plek om inspiratie op te doen en alles netjes in categorieën onder te brengen. Links van dit bericht staat een button, zodat je mijn borden op Pinterest kunt bekijken.